The Flying Pickets - STRIKE AGAIN

Spread the word on
Alle artiesten
Nu boeken

The Flying Pickets - STRIKE AGAIN

Biografie

STRIKE AGAIN

De Britse Flying Pickets zijn de bekendste a capella groep van West-Europa. Vijfendertig jaar geleden ontstonden ze uit een theatergezelschap dat het verhaal van de mijnwerkersstakingen tegen de regering van Margaret Thatcher op de bühne bracht.

Links van overtuiging en goed bij stem scoorden ze een wereldhit met hun versie van Yazoo’s “Only you”. Daarna volgden noteringen met “When you’re young and in love” en “Who’s that girl?” én maar liefst 13 studio- en live albums met hun parelende versies van wereldhits (Michael Jackson, The Rolling Stones, Prince, The Police, Stevie Wonder, The Kinks, Bob Marley, Nirvana, …).

Hun stemmen zijn hun instrumenten. Eerlijk is eerlijk, dit is geen doorsnee a capella groep, dit is wereldklasse. Die staande ovaties waren dan ook dubbel en dik verdiend voor een show die dynamiek, humor en klasse verenigt!

"The Flying Pickets waren een waar succes" – organisator UITVERKOCHT concert Herk-De-Stad (2/12/17)

"Het concert van The Flying Pickets was super!" – organisator UITVERKOCHT concert Wezembeek-Oppem (19/1/18)

December ’19 vieren de Flying Pickets uitgebreid kerstmis met hun kerstprogramma CELEBRATE CHRISTMAS. Kom helemaal in kerststemming met Ding Dong Merrily on High, I Believe in Father Christmas, Christmas Lullaby, Allelujah – Silent Night, Frosty The Snowman … en uiteraard ook wereldhit Only You.
 

Media

Deze act boeken?

© 2021 Kras Artists Algemene voorwaarden Privacy & Cookies
website by thinline.be