Tribute to Whitney

Spread the word on
Alle artiesten
Nu boeken

Tribute to Whitney

Biografie

Deze unieke tribute-show brengt hulde aan de legendarische zangeres Whitney Houston.

De Nederlandse band ‘Noa Lué & The Bodygards’ brengt met trots hun indrukwekkende Whitney Houston-tribute. Met deze spectaculaire en hartverwarmende  voorstelling wil de band niet alleen eer betuigen aan de legendarische zangeres, maar ook een modern licht werpen op haar tijdloze repertoire.

Het publiek kan zich verheugen op een meeslepende en aaneengesloten show, waarbij alle hoogtepunten uit het rijke repertoire van Whitney voorbij zullen komen. Bereid je voor op een avond vol hits. Daarnaast zullen ook haar minder bekende pareltjes de revue passeren. Van “I Will Always Love You” tot “Greatest Love Of All” en nog veel meer. Deze tribute-show belooft een onvergetelijke avond vol emotie, passie en nostalgie te worden.

De band heeft met veel zorg en toewijding gewerkt aan het creëren van een eerbetoon dat recht doet aan de erfenis van Whitney Houston. Het doel van de show is om alle essentiële elementen te vangen en er een eigen draai aan te geven, waarin haar levensverhaal in haar jonge jaren centraal staat tot aan de Bodyguard.

“Het is een eer om haar legacy voort te zetten en het publiek opnieuw te laten genieten van haar tijdloze muziek. “ aldus Noa Lué die de uitdaging heeft gekregen om Whitney’s muziek eigen te maken.

Mis deze unieke ervaring niet ! 

Deze act boeken?

© 2024 Kras Artists Algemene voorwaarden Privacy & Cookies
website by thinline.be