The Soul Of Tina Turner

Spread the word on
Alle artiesten
Nu boeken

The Soul Of Tina Turner

Biografie

Een hommage aan vijf decennia muzikale historie, sex-appeal, temperament, passie en een stem vol charisma.Tina Turner, Grande Dame van de muziekindustrie, heeft zich met al deze kenmerken tot een fenomeen weten te maken. Songs als A Fool in Love en Nutbush City Limits maakten haar beroemd, maar hits als What's Love Got To Do With It, Typical Male, Addicted To Love en vele anderen maakten haar de ‘Queen of Rock 'n' Roll’.

The Soul Of Tina is een ultimate tribute aan een groot artiest die een carrière van meer dan 50 jaar beslaat. Vanaf de Ike & Tina Turner Revue, River Deep Mountain High en Proud Mary, tot haar onvergetelijke solocarrière waarin Simply The Best en Private Dancer de hitlijsten domineerden.

Tess D. Smith, bekend als voormalig frontvrouw van The Commodores, belichaamt met diezelfde authentieke, buitengewoon krachtige en vrouwelijke hartstocht een explosieve performance. Samen met haar zes topmuzikanten, backing vocals, dansers en een uniek raspende stem, neemt ze het publiek mee op een glorieuze reis langs de vele muzikante facetten van een fascinerende kunstenaar.

Media

Deze act boeken?

© 2024 Kras Artists Algemene voorwaarden Privacy & Cookies
website by thinline.be