The Sinatra Tribute Band

Spread the word on
Alle artiesten
Nu boeken

The Sinatra Tribute Band

Biografie

A MAN AND HIS MUSIC

Ter gelegenheid van de 100ste verjaardag van Frank Sinatra, brengt de Sinatra Tribute Band een hulde aan zijn leven en werk. Frontman Max Neissendorfer en gastzangeres Barbara Mayr worden muzikaal begeleid door een minigbigband met vier blazers en een klassieke ritmesectie bestaande uit bas, drums en toetsen.

Tijdens zijn lange carrière bracht Sinatra meer dan 1800 songs uit! Denk aan ‘My Way’, ‘New York, New York’ en ‘Strangers In The Night’.  Sinatra werd omwille van zijn herkenbare stem , vol kracht en charisma maar ook nostalgie en tederheid, ook wel The Voice genoemd. Zijn eigen sound, interpretaties en  frasering  –  het vermogen om in elk nummer zijn eigen verhaal aan de dag te brengen – vormt hedendaags nog steeds het voorbeeld voor zangers en muzikanten wereldwijd.

De unieke duetten, gebracht door Neissendorfer en  Mayr, zijn doordrongen van de geest van Frank Sinatra -die vaak zong met befaamde vrouwelijke artiesten als Liza Minelli, Barbra Streisand, Aretha Franklin, Natalie Cole en Ella Fitzgerald. De prestigieuze voorstelling ‘A Man and His Music’ is een ode aan de legendarische zanger van de 20ste eeuw.

Media

Deze act boeken?

© 2024 Kras Artists Algemene voorwaarden Privacy & Cookies
website by thinline.be