THe Billy Joel Experience & Elton John Tribute - FACE 2 FACE

Spread the word on
Alle artiesten
Nu boeken

THe Billy Joel Experience & Elton John Tribute - FACE 2 FACE

Biografie

In 1994 bundelden Elton John en Billy Joel hun krachten voor een wel heel bijzonder live spektakel: de 'Face To Face Tour'. Met deze dubbele headline toerden de iconen de hele wereld over en brachten hun beider grootste hits ten gehore voor een miljoenenpubliek. 'The Piano Man' samen met 'The Rocket Man' bleek zo’n succes, dat de tournee in respectievelijk 1998, 2003 én 2009 herhaald werd.

In 2018 kondigde Elton John zijn afscheid aan van de internationale podia en Billy Joel toert, op een enkele sporadische internationale show, ook niet meer buiten de V.S.

Met 'Face 2 Face, The ultimate tribute to Elton John & Billy Joel' heeft nu iedereen de kans om alsnog het ongelooflijk indrukwekkende repertoire van deze grootmeesters in de popmuziek in één zinderende show live mee te maken.

'Your Song', 'She’s Always A Woman', 'I’m Still Standing',
'Uptown Girl' en ga zo maar door… Gespeeld en gezongen door Alexander Broussard in de huid van Billy Joel en Max Anthony (U.K.) als Elton John. Een onvergetelijke reis door het mooiste en het beste van ’s werelds grootste singer-songwriters.

Alle grote hits van Billy Joel én Elton John in een zinderend live spektakel door de beste Tributes van Europa!

Media

Deze act boeken?

© 2024 Kras Artists Algemene voorwaarden Privacy & Cookies
website by thinline.be