The Adele Project!

Spread the word on
Alle artiesten
Nu boeken

The Adele Project!

Biografie

Hello It's Me

Hello, Rolling in the Deep, Someone Like You, Set Fire to the Rain, Skyfall: wie kent deze nummers niet? Het is slechts een kleine greep uit het ongelofelijke repertoire van Adele.

In deze muziekvoorstelling staat de geweldige muziek en krachtige uitstraling van de Britse zangeres centraal. Jolanda Knecht kruipt in de huid van Adele en gaat samen met haar zeven-koppige band op zoek naar de kracht en de magie van Adele.

Iedereen die ooit een concert van Adele bezocht heeft, zal beamen dat dit een onvergetelijke ervaring is geweest. Voorjaar ’17 sloeg Adele haar fans met verstomming met een handgeschreven brief aan het einde van haar tournee. De zangeres liet weten dat ze haar familie en haar thuis erg mist wanneer ze op tour is. “Ik wou dat de laatste shows in Londen waren, omdat ik niet zeker weet of ik ooit nog een tour ga doen, dus de laatste moet hier thuis zijn.”, klonk het.

“Hello It’s Me” is een muzikale voorstelling met een geweldige lichtshow, adembenemende projecties en een fantastisch geluid waarbij de hoogtepunten uit de concerten van Adele tot leven komen. The Adele Project weet het gehele oeuvre van de Britse zangeres en wereldster Adele, perfect te kunnen uitvoeren en is eveneens een ervaring om nooit te vergeten!

Media

Deze act boeken?

© 2021 Kras Artists Algemene voorwaarden Privacy & Cookies
website by thinline.be