Puur De Nijs

Spread the word on
Alle artiesten
Nu boeken

Puur De Nijs

Biografie

PUUR DE NIJS is een splinternieuwe theatershow en brengt een ode aan één van Nederlands grootste artiesten: Rob De Nijs. Tijdens deze prachtige akoestische theatervoorstelling worden zijn mooiste liedjes ten gehore gebracht op eigen wijze, maar wel herkenbaar.

Geniet van klassiekers als “Malle Babbe, Zondag en Het werd zomer” . Maar ook recentere liedjes ontbreken niet zoals “ Niet voor het laatst, en Wat als later nu is” . Indrukwekkende videobeelden versterken de sfeer van de liedjes en nemen u mee op een nostalgische reis vol herinneringen. De teksten van de liedjes brengen u terug naar uw jeugd, naar droevige en vrolijke momenten. Precies zoals het leven is. 

Zanger Marcel Mulders blikt terug en hoopt vooral zijn publiek te verblijden met hoop, troost, kracht en een lach en een positieve kijk op de toekomst.

Hij wordt begeleid door een gitarist, toetsenist, bassist en drummer/percussionist. Marcel, Erik, Wikke, Joris en Stephan zijn ervaren muzikanten die met “Puur de Nijs” de grootsheid laten zien van rasartiest Rob De Nijs met een imposante carrière van ruim 60 jaar.

Media

Deze act boeken?

© 2023 Kras Artists Algemene voorwaarden Privacy & Cookies
website by thinline.be