Freddy Wally & The Wallettes

Spread the word on
Alle artiesten
Nu boeken

Freddy Wally & The Wallettes

Biografie

GEWELDIG  WOW  ONVOORSTELBAAR

Dames en heren: hier is Freddy Wally en zijn Wallettes ! Alsof de Voice of Europe, Eddy Wally, opnieuw tot leven is gewekt, biedt Freddy en zijn twee charmante danseressen u een wervelende show aan voor 9 tot 99, vol klassieke schlagers en krakers!

Het repertoire beperkt zich niet tot Eddy Wally en nodigt uit tot een polonaise. Ambiance verzekerd ! Deze perfecte imitatie van The Voice of Europe wordt met het grootste respect verzorgd en met de nodige knipoog. Voor al uw feesten : dit is de ideale ambiance-act, die tevens meteen een glimlach op ieders gezicht tovert.

Oh My God !
Stel dat Eddy Wally een twee-eiige tweelingbroer heeft met de naam Freddy, die al die jaren in de schaduw van de succesvolle entertainer heeft geleefd. En stel dat die broer het na Eddy’s dood op zich zou nemen om de herinnering aan de legende uit Ertvelde levend te houden met een respectvolle show die iedereen blij maakt. Zou dat geen gewéldig idee zijn?

Wie Eddy Wally ooit zag schitteren weet dat hij jong en oud uit de bol kon laten gaan met evergreens als "Chérie", "Valencia", "Ik spring uit een vliegmachine", "Als marktkramer ben ik geboren",.... Herbeleef zijn grootste hits met FREDDY WALLY, die het oeuvre van Eddy weer leven inblaast.

Media

Deze act boeken?

© 2024 Kras Artists Algemene voorwaarden Privacy & Cookies
website by thinline.be