BOBsession - Dylan tribute by The New Fools

Spread the word on
Alle artiesten
Nu boeken

BOBsession - Dylan tribute by The New Fools

Biografie

Terwijl Bob al sinds de jaren '90 bezig is met zijn "never ending tour", gaan The New Fools ook de theaterzalen in met een hoofdzakelijk zittend publiek, net als de grootmeester zelf! Al meer dan 10 jaar brengen zij hulde aan deze levende legende en toeren zij in binnen- en buitenland als festival- en clubact. Tijd dus voor een theatershow!

The New Fools begonnen in de jaren '80 als Big Dick & The Bluesy Twins en stortten zich op een blues, rock, folk en soul repertoire. Hun grote liefde voor Bob Dylan bracht hen ertoe hun repertoire alsmaar meer te concentreren op deze kersverse winnaar van de Nobelprijs voor Literatuur. 

Dylan, die sinds het begin van de jaren ’90 on the road is met zijn “never ending tour” verkiest de laatste jaren om op te treden in zalen met een zittend publiek. In navolging hebben The New Fools nu ook hun eigen theaterproductie waarin zij een unieke ode brengen aan Bob Dylan in klank en beeld. De songs, waarvan de ene al wat bekender is als de andere, worden gebracht in eigen arrangementen die het origineel echter niet verloochenen. De mix van nummers, zowel in genre, tempo, volume, stijl en instrumentale bezetting, ondersteund door prachtig beeldmateriaal en onderbroken door korte vertellingen, weetjes en eigen anekdotes, maakt de voorstelling voor iedereen toegankelijk!

Gezelschap

 Ivo Soogen (drums) - Ben Schuurmans (zanger, gitarist) - Jan Hendriks (keyboards, mandoline, trekzak) - Willy (leadgitarist) - Dirk (ritmegitaar) - Luc (bassist)

REVIEW

"Zanger Ben Schuurmans ademt Dylan. Geruggensteund door zijn New Fools brengen ze met dit theaterprogramma een zeer straffe Dylan-bloemlezing. Zowel Dylanfanaten als zij die enkel zijn greatest hits kennen - waartoe ik graag mezelf reken- beleven met deze show een absolute topavond." Bjorn de Waal, Programmator Cinema Walburg Hamont-Achel

Media

Deze act boeken?

© 2024 Kras Artists Algemene voorwaarden Privacy & Cookies
website by thinline.be