Abba4u - I HAVE A DREAM TOUR 50 Jaar Waterloo

Spread the word on
Alle artiesten
Nu boeken

Abba4u - I HAVE A DREAM TOUR 50 Jaar Waterloo

Biografie

De Abba tribute band van eigen bodem!

De band Abba behoeft geen introductie: in de periode van hun overwinning op het songfestival in 1974 tot aan hun inofficiële split in 1982 scoorden ze de ene wereldhit na de andere. Ze verkochten ongeveer 385 miljoen platen en nu nog steeds is hun muziek razend populair, bij jong en oud. Dit was overduidelijk tijdens de zomertour van de Belgische tributeband Abba4u: bij élk van hun publieke concerten kwamen duizenden mensen kijken, luisteren, dansen en meezingen. Ze waren dé revelatie van de Parkies 2022!

Daar waar veel andere tributebands vooral uitpakken met glitter en glamour schittert Abba4u vooral door een overweldigende passie en muzikaliteit. De bandleden hebben dan ook allemaal hun sporen verdiend bij tal van artiesten uit het Belgische muzieklandschap: K’s Choice, Vaya Con Dios, Coco Jr., Guy Verlinde, Gunther Neefs, Soulsister, Paul Michiels, Mama’s Jasje, Boogie Boy, Philippe Robrecht, … om er maar een paar te noemen.

Voor het seizoen 2023-2024 duikt Abba4u de theaters en schouwburgen in en brengen ter gelegenheid van 50 jaar Waterloo een avondvullende show met de grote hits maar ook de iets minder gekende parels van de Zweedse supergroep. Dat wordt intens genieten, meezingen en... dansen!

Gezelschap: Patsy Verfaillie (lead vocals), Karen Van Severen (lead vocals), Kristof Vandooren (drums), Peter Buytaert (guitar), Karl Zosel (bass), Henri Ylen (sax & guitar), Piet Meersschaut (keyboards), Gunter Callewaert (keyboards)

Media

Agenda

CC De Kluize Oosterzele

Deze act boeken?

© 2024 Kras Artists Algemene voorwaarden Privacy & Cookies
website by thinline.be