ABBA Gold Europe

Spread the word on
Alle artiesten
Nu boeken

ABBA Gold Europe

Biografie

Abba had alles wat een band zich wensen kan : fantastische liedjes, geweldige muzikanten en dito show, plus twee mooie dames met gouden stemmen !

Logisch dat Abba populairder is dan ooit, meer dan vijfendertig jaar nadat de formatie op het wereldtoneel is verschenen ! Niet voor niets dat zo veel muzikanten repertoire van Abba hebben gespeeld. Het is een masterclass in popmuziek.

Niet veel zangeressen halen de hoge en lage tonen die Agnetha en Frida wisten te bereiken. En zeker niet met de souplesse en kwaliteit die zij hadden en die ook hun muziek bezat. Het was indertijd baanbrekende muziek van Bjorn en Benny die overigens nog steeds volop gekopieerd en ‘geleend’ wordt in hedendaagse popliedjes.

ABBA GOLD EUROPE is een hommage aan de muziek van Abba in zijn originele vorm: twee vrouwen, fantastische liedjes en een rock-‘n-rollband die niet te versmaden is. Met originele leden uit de cast van de Mamma Miamusical London. Het wordt een waar feest met alle klassiekers Dancing Queen, The Winner Takes It All, Waterloo, Take A Chance On Me ... en zoveel meer. Voor Abba: Thank You For The Music!

Voor de CHRISTMAS SPECIAL show zal bij het bekende Abba repertoire diverse bekende kerst-liederen toegevoegd worden zoals Merry Christmas en natuurlijk de afsluiter Happy New Year!

Abba Gold Europe is het hele seizoen ook beschikbaar met hun reguliere voorstelling.

 


 

Media

Agenda

De Plomblom Ninove
GC De Wiek Zele
De Leest Cultuurhuis Izegem
Casino Middelkerke
CC Emotia Erpe Mere
Arjaantheater Geraardsbergen
Barry Club Barry

Deze act boeken?

© 2024 Kras Artists Algemene voorwaarden Privacy & Cookies
website by thinline.be