A Nite with AMY (Winehouse)

Spread the word on
Alle artiesten
Nu boeken

A Nite with AMY (Winehouse)

Biografie

‘A Nite With AMY’ is een overweldigende reis door de muziek en de live-optredens van Amy Winehouse. Een memorabele show, die de extravagante artieste zo natuurgetrouw vertolkt dat je gelooft dat Amy zelf op het podium staat, als stralend middelpunt van haar band.

Op het hoogtepunt van Amy’s carrière gaf zij prachtige concerten met een mix van allerlei stijlen waaronder Jazz, soul, R&B en Ska. Om deze legende te coveren moet je wel heel wat vocale kracht in huis hebben. Een stem en présence die het origineel zo dicht mogelijk benaderen. De zangeres die deze eigenschappen in huis heeft en live kan uitvoeren is Julia Kolovertnykh uit Odessa,Oekraine. Haar stem komt akelig dicht bij Amy haar stemkleur,timbre etc.. En daar gaat het tenslotte om, toch?

Rehab, Back to Black, Valerie,… alle hits van Amy Winehouse komen aan bod. Amy liet zich inspireren door de gekleurde damestrio's van Phil Spector, en maakte tijdens haar liveconcerten ook graag uitstapjes naar covers van muziekstijlen als ska en reggae. De band heeft hieruit de meest swingende nummers gekozen van oa : The Specials,Marvin Gaye,The Selector,Desmond Dekker,The Crystals,The Ronettes etc..

Amy Winehouse was een fenomeen in haar genre. Een film over haar leven won eerder een Oscar voor beste documentaire. De show ‘A Nite with AMY' doet recht aan de grote invloed die zij op de muziekwereld heeft gehad. Een ontroerend eerbetoon aan een geweldige vrouw, die haar ziel verkocht aan de muziek.
 

    

 

Media

Deze act boeken?

© 2023 Kras Artists Algemene voorwaarden Privacy & Cookies
website by thinline.be