Antje De Boeck & Rony Verbiest

Spread the word on
Alle artiesten
Nu boeken

Antje De Boeck & Rony Verbiest

Biografie

Antje De Boeck is een gevierde actrice, ze speelde onder meer hoofdrollen in de films ‘Daens’ en ‘Manneken Pis’, in de tv-series ‘Stille Waters’, ‘Terug naar Oosterdonk’ en ‘Kulderzipken’ en in het theater. Rony Verbiest is één van België’s beste accordeonisten. Verbiest is vooral bekend als jazzmuzikant en door zijn samenwerkingen met o.a. Jef Neve, Johan Verminnen en Jo Lemaire.

U kan kiezen uit twee programma's:

BOON

Louis Paul Boon was een man met vele talenten: schrijver, schilder, scenarist, columnist, viezen tist, reportagemaker en nog veel meer. Antje krijgt op haar zestiende verjaardag het boek ‘Mijn kleine oorlog’ cadeau. Dit is het begin van haar maatschappijkritische kijk op het leven. In haar brieven aan Louis Paul Boon vertelt ze hoe de wereld is geëvolueerd.

"Ontroerend schoon” - Het Nieuwsblad

‘Boon’ is een persoonlijke interpretatie van de actrice die zoveel van zijn vrouwelijke personages vertolkte in film en theater: Ondine uit ‘De Kapellensbaan’, Rosa uit ‘Vergeten Straat’, Nette uit ‘Daens’. Onder muzikale begeleiding van Rony Verbiest op accordeon en mondharmonica geven zij de voorliefde van Louis Paul Boon voor de musette en het levenslied op een unieke manier vorm.

VAN OVERAL EN NERGENS

Een beklijvende voorstelling over hoe wij allen, van overal en nergens, omgaan met onze kleine én grote oorlogen. Kwetsbaar en sterk, in stilte, samen of alleen. Naast eigen werk passeren o.a. “Colometa” van Mercè Rodoreda, “Uberal und Nirdgens” van Bei Dir, Pigalle en Besame. De muzikale begeleiding wordt verzorgd door Rony Verbiest op accordeon, bandoneon en klarinet. Vonken op de planken zijn verzekerd.

Media

Deze act boeken?

© 2021 Kras Artists Algemene voorwaarden Privacy & Cookies
website by thinline.be