Steven Solo

Spread the word on
Alle artiesten
Nu boeken

Steven Solo

Biografie

Een leuk en verbluffend percussiespektakel voor het hele gezin! Steven Solo - alias Steven Ribus - is naast drummer en percussionist tegenwoordig ook een krak in het enkelspel en laat je op verbluffende wijze het avontuur beleven van een mysterieus pingpongballetje. Zet je schrap voor deze knotsgekke voorstelling: een theatraal, muzikaal en virtuoos percussiespektakel.

Het onzichtbare balletje neemt je mee op ontdekkingsreis en laat het publiek kennismaken met verschillende percussie-instrumenten, zoals de xylofoon, bongo's, het drumstel en zelfs elektronisch slagwerk. Wanneer het balletje op een instrument botst ontstaat er plots muziek: Animals (Martin Garrix), Popcorn (Gershon Kingsley), The Bongosong (Safri Duo), Ping Pong (Armin Van Buuren), Axel F (Crazy Frog) and more.

De interactieve voorstelling "PONG!" is een non-verbale muzikale voorstelling waar alles duidelijk wordt aan de hand van spel, gebaren en mimiek, en dus beschikbaar in alle talen!

Deze theatershow is er in 2 versies: PONG! (12+) en PONG! Jr. (6+)

Het verschil zit hem in de attitude en de playlist. Waar PONG! Jr. (6+) start met een vrolijke intro, valt PONG! (12+) meteen met de deur in huis. Het speelse 'Circus Renz' verandert in het krachtige 'Thunderstruck' (AC/DC), en waar de drum solo meer een gimmick is voor de kinderen, wordt het een briljant stukje muzikale sensatie in PONG! (12+).

Media

Deze act boeken?

© 2022 Kras Artists Algemene voorwaarden Privacy & Cookies
website by thinline.be