Steve Harley & Cockney Rebel - 50 YEARS A REBEL

Spread the word on
Alle artiesten
Nu boeken

Steve Harley & Cockney Rebel - 50 YEARS A REBEL

Biografie

Steve Harley & Cockney Rebel viert dit jaar hun 50e verjaardag!


Steve Harley zei: "Vijftig jaar geleden, in het begin van 1972, ging ik van een London busker, die toeristen onthaalde met een akoestische versie van 'Sebastian' en andere Human Menagerie nummers, naar Cockney Rebel popster. Ik was vastbesloten om een ​​unieke sound te smeden, vol zelfvertrouwen van een jonge man. De originele Cockney Rebel werd gevormd in Beckenham Arts Lab en de slaapkamer van mijn drummer, Stuart Elliott, in Pimlico.  Beetje bij beetje werd de band gevormd. Ons eerste optreden was als voorprogramma van de Jeff Beck Group in de Roundhouse in Londen. Ik ben sindsdien blijven touren gedurende vijf verbazingwekkende decennia. ‘Sebastian’ kreeg een heel nieuw leven toen een orkest en koor werden toegevoegd voor ons eerste album, en begin 1974 veranderde 'Judy Teen' ons in bonafide, Top Of The Pops, popsterren. Maar ik voel me nog steeds een zwervende minestreel en zou het niet anders willen".

Deze ’50 Years A Rebel’ zal alle songs bevatten van de enorme en eclectische discografie van Steve Harley. ‘Mr Soft’, ‘Judy Teen’, ‘Sebastian’ en het legendarische ‘Make Me Smile’ en meer uit een ongelooflijke carrière. Close-Up Culture schrijft over een recent optreden: “Het was een intieme avond in aanwezigheid van een geweldige muzikant. Een persoon wiens passie voor live optreden en perfectie onverminderd blijft.”

Rod Stewart, die Steve's nummer 'A Friend For Life' coverde, beschrijft hem als "Een van de beste tekstschrijvers die Groot-Brittannië heeft voortgebracht.” Record Collector zei over de laatste UK tour: "Harley's welsprekende shows, op het scherp van de snee, maken altijd indruk".

Steve Harley & Cockney Rebel is altijd een formidabele live act geweest en deze onmisbare 50e jubileumshows worden een krachttoer.

Media

Deze act boeken?

© 2024 Kras Artists Algemene voorwaarden Privacy & Cookies
website by thinline.be