VRT Bigband met bekende gastzangers

Spread the word on
Alle artiesten
Nu boeken

VRT Bigband met bekende gastzangers

Biografie

THE RAT PACK - 100 JAAR NAT KING COLE 

Nat King Cole werd 100 jaar geleden geboren: een klasse-crooner die heel uiteenlopende genres zong, maar alles met evenveel flair. Hij zong met zijn fluwelen stem klassiekers als ‘Unforgettable’, ‘When I fall in love’ en ‘Mona Lisa’, maar swingde ook als niemand anders in ‘Let’s face the music and dance’, ‘(Get your kicks on) Route 66’ en het door hem geschreven ‘Straighten up and fly right’.

Het Radio 2-programma The Rat Pack brengt weer enkele geweldige stemmen van Vlaanderen en Nederland bij elkaar voor een waardig eerbetoon aan Nat King Cole. Drie vaste zangers zijn van de partij naargelang beschikbaarheid (Yannick Bovy, Garry Hagger, Tutu Puoane, Sofie Verbruggen). Met verteller Guy De Pré en swingende begeleiding door de VRT Big Band.

Op aanvraag en mits meerprijs kan 1 extra gastzanger(es) bijgeboekt worden (Lady Linn, Paul Michiels, Fay Claassen). Op aanvraag en mits meerprijs kunnen 12 strijkers bijgeboekt worden.

BIOGRAFIE VRT BIG BAND

De VRT Big Band werd eind 2009 opgericht in een nostalgische bui naar de gloriedagen van de legendarische BRT Big Band en het BRT Jazzorkest. Deze orkesten poogden de jaren ‘30, ‘40 en ‘50 terug tot leven te wekken voor het Vlaamse publiek. VRT’er en bassist Marijn Daniels werd hierdoor geïnspireerd en bracht een gepassioneerd bigbandorkest bijeen, samengesteld met personeelsleden van de VRT.

De VRT Big Band groeide uit tot een volwaardige speler in de Vlaamse jazz-scene. Onder leiding van dirigent Dree Peremans brengt de bigband een aantal swingende programma’s geschikt voor theaters en openlucht, met een voorkeur voor opzwepende muziek van toen.
 

Media

Agenda

CC Berlare tickets: 0477/359879 suchanight@telenet.be Meer info

Deze act boeken?

© 2022 Kras Artists Algemene voorwaarden Privacy & Cookies
website by thinline.be