Rony Verbiest & Trio

Spread the word on
Alle artiesten
Nu boeken

Rony Verbiest & Trio

Biografie

Als hij zes is, staat Rony Verbiest al op de planken van ‘De Accordeonist’, het bekende café van zijn vader. De kans is groot dat de zesjarige Verbiest op dat moment ‘Take Five’ van het Dave Brubeck Quartet hoort. Het begin van een creatieve muzikale carrière waarin accordeon, drums en saxofoon centraal staan. Ondertussen is Verbiest een gevestigde naam in de Belgische jazzwereld en musiceerde hij in allerlei formaties en bigbands. Daarnaast schitterde hij ook aan de zijde van o.a. Johan Verminnen en Jo Lemaire.

U kan kiezen tussen twee programma’s:

PLAYS BRUBECK

Rony Verbiest & trio brengen een ode aan de Amerikaanse jazzpianist en componist Dave Brubeck. Samen blazen ze nieuw leven in tracks als The Band is Back in Town, Broadway Bossa Nova en ook het beroemde Take Five.

PLAYS TIME OF THE DOVES

Time of The Doves is geïnspireerd op het verhaal ‘Colometa’ (La Plaça del Diamant) van Merce Rodoreda. Voor de totstandkoming van deze voorstelling lieten de muzikanten zich leiden door Spaanse invloeden allerhande, hetgeen sterk doorschemert in de zwoele, zweterige sfeer.

GEZELSCHAP Rony Verbiest (accordeon, saxofoon,), Hans Van Oost (gitaar), Luc Van den Bosch (drums), Mario Vermandel (bas). 

Media

Agenda

Verbiest SOLO Afscheidscentrum Heimolen Sint-Niklaas
De Garage Bavegem Meer info

Deze act boeken?

© 2018 Kras Artists Algemene voorwaarden Privacy & Cookies
website by thinline.be