Johny Voners & band

Spread the word on
Alle artiesten
Nu boeken

Johny Voners & band

Biografie

Naast acteren heeft Johny Voners een grote passie voor zingen én Charles Aznavour. Hij toerde tot 2014 met zijn muzikaal project 'Aznavoners' en sinds 2018 is er de nieuwe muzikale voorstelling “ET ALORS … EN DAN … VONERS !”. Aan de hand van Aznavour neemt Johny Voners u mee op sleeptouw doorheen zijn eigen levensloop vanaf het prille begin. Er wordt gelachen, er is ontroering en het is vooral een muzikaal pareltje! Zoals met wijn wordt ook Johny rijper met de jaren.

Begeleid door een jazzcombo zingt Johny Voners deze keer in het Nederlands … met toch ook nog een stevig vleugje Frans. Betty Mellaerts, Sabien Tiels, Johny zelf en dochter Els hertaalden een aantal Aznavour-chansons.  Een beklijvend eerbetoon aan dit icoon van het Franse chanson.

Johny Voners scoorde zich opnieuw in de belangstelling door zijn rol als 'Berten De Nil' in de spraakmakende tv-serie 'Amigos' (2017).  Zijn bekendste rol is die van 'Xavier Waterslaeghers' in de komedieserie 'F.C. De Kampioenen' op VRT één. In ‘19 komt de vierde fcdk-film er aan! Maar eerst nog vanaf januari zijn medewerking als acteur aan de theaterproductie ‘Assisen II – De gifmoord.’ In 2020 viert Johny zijn 75ste verjaardag.

ET ALORS … EN DAN … VONERS !

Johny Voners is ook beschikbaar (op aanvraag) voor gastoptredens met bigband, concertband,  harmonie en fanfare.

Media

Agenda

CC De Kern Wilrijk Meer info
Gastoptreden OC de Troubadour Bellegem tickets: info@mmband.be Meer info
Gastoptreden OC de Troubadour Bellegem tickets: info@mmband.be Meer info
VC De Schelde Antwerpen Meer info
De Djoelen Oud-Turnhout Meer info
Gastoptreden harmonie CC Het Swok Staden Meer info
Gastoptreden Sint-Petrus Kerk Bazel Meer info
CC Stroming Berlare Meer info
JCC 't Ankerpunt Serskamp Meer info

Deze act boeken?

© 2018 Kras Artists Algemene voorwaarden Privacy & Cookies
website by thinline.be