François Van den Broeck & Band - SINATRA '62

Spread the word on
Alle artiesten
Nu boeken

François Van den Broeck & Band - SINATRA '62

Biografie

De meest natuurlijk swingende crooner in Vlaanderen François Van den Broeck kruipt in de huid van Sinatra. Hij werd door het grote publiek ontdekt als finalist in de eerste The Voice Senior. Nu deelt hij zijn grootste passie samen met topmuzikanten live op de podia.

In het voorjaar van 1962 was Sinatra op World Tour for Children, waar ze benefietconcerten speelde die geld zouden inzamelen voor gehandicapte kinderen in Europa en Azië. Zij speelden uiteindelijk dertig concerten in twee maanden, beginnende op 15 april in Mexico-Stad en eindigende op 17 juni in Monte Carlo. Op 5 juni 1962 werd dit concert opgenomen in Parijs, maar werd pas uitgebracht in 1994. Het concert is ook uniek omdat het de eerste en enigste keer was dat hij een tournee deed met een sextet. Sinatra ’62 brengt een selectie uit dit concert, aangevuld met enkele van zijn grootste hits (I get a kick out of you, They can’t take that away from me, Nancy (with the laughing face), I’ve got you under my skin, Lady is a tramp, My Way, ... ).

Ook geschikt als kerstvoorstelling, het repertoire wordt voor deze gelegenheid uitgebreid met bekende kerstsongs (White Chirstmas, I’ll be home for Xmas, Winter Wonderland, Let it snow, Have yourself a merry little xmas, Santa Claus is coming to town...).

Beluister hun kerst-medley: https://musiconsultants.com/xmas/Xmas.mp3

Media

Agenda

Van Bunnenplein Knokke-Heist

Deze act boeken?

© 2024 Kras Artists Algemene voorwaarden Privacy & Cookies
website by thinline.be