Elly Aerden, Maarten Decombel & Jan Van Rossem - Déjà Vu

Spread the word on
Alle artiesten
Nu boeken

Elly Aerden, Maarten Decombel & Jan Van Rossem - Déjà Vu

Biografie

‘Déjà Vu’ (ondertitel: het ritme van de stroom) brengt de ‘Summer of Love’ weer tot leven!

Woodstock 1969. Crosby, Stills, Nash & Young debuteren voor 400.000 toeschouwers!
Elk had zijn sporen reeds verdiend in bands als: The Byrds, The Hollies, Buffalo Springfield, … maar de som van deze vier gaat naar ‘the next level’. Een superformatie is geboren. Stuk voor stuk zijn ze steengoede songwriters en virtuoze gitaristen, maar vooral hun eigenzinnige en harmonieuze samenzang kenmerkt de groep. In 1970 kwam met ‘Déjà Vu’ de echte debuutplaat van CSN&Y, die meteen succes scoorde. Hoewel ze alle vier nog steeds platen uitbrengen, spelen ze (helaas) vandaag niet meer samen.

Vanuit een gedeelde passie voor harmonie brengt het trio Elly Aerden, Maarten Decombel en Jan Van Rossem deze superformatie weer tot leven met een greep uit de bekendste nummers uit hun rijke repertoire. De songs worden in een mooie, akoestische set uitgekleed en gebracht in een eigen interpretatie en arrangement, niet in het Engels, maar in een eigentijdse hertaling! Déjà Vu? Misschien heb je deze drie folktoppers al gezien, maar zeker nog nooit zo gehoord! En wie weet, als je je ogen sluit, hoor je de stemmen wel van CSN&Y…

Met Maarten Decombel (Snaarmaarwaar, MandolinMan , Naragonia Quartet, Ialma),  Elly Aerden (Eléonor, samenwerkingen met Gerry De Mol en Peter De Graef),  Jan Van Rossem (Roots,  MISST) en Peter Hoefman. Uitgebreide biografie beschikbaar op aanvraag.

Elly Aerden: zang, bas
Maarten Decombel: zang, gitaar, mandoline
Jan Van Rossem: zang, gitaar

Media

Deze act boeken?

© 2024 Kras Artists Algemene voorwaarden Privacy & Cookies
website by thinline.be