C A P P A E R T

Spread the word on
Alle artiesten
Nu boeken

C A P P A E R T

Biografie

Maak kennis met een uniek belevingsconcert in absolute duisternis!

De zussen C A P P A E R T stellen hun nieuwe album ‘Warrior of the Good’ graag aan u voor in het donker. Donker? Ja, de concertzaal is compleet duister, zwart. Er is niks, maar dan ook niks te zien. Gelukkig wel te horen en dat maakt deze voorstelling net zo bijzonder zintuigprikkelend.

“Muziek maken in het donker is spelen op blind vertrouwen, muziek ondergaan in het donker is jezelf voelen gloeien vanbinnen.”

Het publiek wordt de zaal binnen geleid door een team van blinde en slechtziende mensen. Wanneer de laatste “toeschouwer” gezeten is start de muziek. Na een tijdje sijpelt het licht doorheen de kieren en spleten van het podium en komen de zusjes, hun muzikanten en de songs ook tot op het netvlies van de toeschouwer binnen.

Ook het gezelschap wordt blootgesteld aan de uitdagingen die duisternis met zich meebrengt. Steve Willaert (piano, harpejji, accordeon), Wouter Berlaen (elektrische- en contrabas), Bert Verschueren (gitaar) en Pim Dros (drums, percussie) verlaten hierbij het vertrouwde pad. Geniet met de ogen dicht van de adembenemende songs, geschreven door Annelies Cappaert.

“Eén van de beste werkjes van eigen bodem in lange tijd, bijvoorkeur te beluisteren bij valavond achter het stuur.” ****  – Het Nieuwsblad

"Never thought a Belgian female singer could be compared with Janis Ian or Carole King.  The intimate vocals on strong melodic arrangements create  peace in heart and mind.  Music for the quality searcher.” – Lees hier de volledige recensie Keysandchord door Marino Serdons

Deze voorstelling werd ontwikkeld in samenwerking met blindenzorg Licht en Liefde.

Media

Deze act boeken?

© 2019 Kras Artists Algemene voorwaarden Privacy & Cookies
website by thinline.be