Verlin

Spread the word on
Alle artiesten
Nu boeken

Verlin

Biografie

Soul Indian

Verlin , Pascal Verlinden, is singer/songwriter, gitarist, performer, kunstschilder en vader van actrice Laura Verlinden. Verlin , bestaat hoofdzakelijk uit Pascal Verlinden als solo artiest, maar indien gewenst, kan de bezetting op maat worden uitgebreid.

Pascal werkte vanaf de jaren ‘90 vooral met Werner Pensaert, The Radios, Soulsister en Jean Blaute. Ook deed hij backing vocals voor Sarah Bettens op de CD met Franky Miller (Why Don’t You Try Me) voor de film “Vrouwen Willen Trouwen”. Pascal speelde o.a. op Dranouter Festival en was ook te zien op Vier TV als één van de beste Singer/Song-writers van Vlaanderen.

Verlin’s song“Running Wild” stond op nr. 1 van de New Releases lijst van Studio Brussel (deze song werd ingeblikt met BJ Scott, Lange Polle (Triggerfinger) en Ronny Mosuse). Enkele maanden geleden heeft Verlin de nieuwe EP ‘Soul Indian’ opgenomen !

Verlin pompt zijn levenservaring - "vrienden omschrijven hem als een zoeker" – in filmische songs.
Teksten die uiteindelijk allemaal één verhaal vertellen: dat van het individu dat vecht voor zijn vrijheid in een samenleving die vrijheid verdacht vindt.
Zware woorden?
Wacht tot u ze hem live ziet waarmaken.
Zelf omschrijft hij zijn muziek als een geneesmiddel.
Binnenkort ook op uw nachttafel?

Media

Deze act boeken?

© 2019 Kras Artists Algemene voorwaarden Privacy & Cookies
website by thinline.be