The Silent Movie Project - LAUREL & HARDY / BEST OF COMEDY

Spread the word on
Alle artiesten
Nu boeken

The Silent Movie Project - LAUREL & HARDY / BEST OF COMEDY

Biografie

Stephan Graf von Bothmer

The Silent Movie project: de unieke theater- en bioscoopervaring waarbij we teruggaan naar de tijd van de stomme film. Vergeet ook niet de bijhorende muziek van componist Stephan Graf v. Bothmer die met zijn spel, vanachter zijn vleugel of orgel, de zaalsfeer perfect in balans met de film weet te brengen.

U kan kiezen tussen twee voorstellingen:

1. The Silent Movie project: Best of Comedy, met legendarische films van Buster Keaton en Charles Chaplin. De clou van de scènes zie je van verre aankomen, maar door de perfecte timing van Buster Keaton, de briljante mimiek van Charles Chaplin en die aanstekelijke lach van je buurman, is deze van jezelf niet meer te onderdrukken. 

2. The Silent Movie project: Laurel & Hardy, vier van de leukste films van “De Dikke en De Dunne”, die in halsbrekende situaties terecht komen en overal waar zij langskomen er een puinhoop van weten te maken.
Stephan heeft inmiddels meer dan 1.000 films begeleid, waaronder ook klassiekers als Metropolis, Nosferatu en andere komedies van o.a. Harold Lloyd. In het huidige seizoen speelt Stephan ook aangepaste versies voor de desbetreffende theaters. Een silent movie met beelden van de Friese Elfstedentocht in Franeker en in Boskoop een silent movie met oude beelden en foto’s van dit kwekersdorp. Programma’s op maat zijn mogelijk.

SPEELPERIODE

Media

Agenda

GC De Plak Diepenbeek Meer info

Deze act boeken?

© 2021 Kras Artists Algemene voorwaarden Privacy & Cookies
website by thinline.be