The Silent Movie Project - BEST OF COMEDY/ LAUREL & HARDY/ DR. JEKYLL & MR HYDE

Spread the word on
Alle artiesten
Nu boeken

The Silent Movie Project - BEST OF COMEDY/ LAUREL & HARDY/ DR. JEKYLL & MR HYDE

Biografie

Stephan Graf von Bothmer

The Silent Movie project is een unieke theater,- en bioscoopervaring waarbij we teruggaan in  de tijd van de stomme film. De clou van de scènes zie je van verre aankomen, maar door de perfecte timing van Buster Keaton, de briljante mimiek van Charles Chaplin en die aanstekelijke lach van je buurman, is deze van jezelf niet meer te onderdrukken. Vergeet ook niet de bijbehorende muziek van componist Stephan Graf v. Bothmer die met zijn spel, vanachter zijn vleugel of orgel, de zaalsfeer perfect in balans met de film weet te brengen.

Stephan heeft inmiddels meer dan 1.000 films begeleid, waaronder ook klassiekers als Metropolis, Nosferatu en andere komedies van o.a. Harold Lloyd. 

U kan kiezen tussen drie voorstellingen:

1. Best of Comedy, met legendarische films van Buster Keaton en Charles Chaplin;

2. Laurel & Hardy, vier van de leukste films van “De Dikke en De Dunne”, die in halsbrekende situaties terecht komen en overal waar zij langskomen er een puinhoop van weten te maken; of

3. Dr. Jekyll and Mr Hyde, een spannende klassieker over de hartstocht en de wanhoop van een man die er niet in slaagt het innerlijke evenwicht te vinden tussen deugd en verleiding, met een overtuigende dubbelrol door John Barrymore. 

Media

Deze act boeken?

© 2023 Kras Artists Algemene voorwaarden Privacy & Cookies
website by thinline.be