The Flying Pickets - ONLY HUMAN

Spread the word on
Alle artiesten
Nu boeken

The Flying Pickets - ONLY HUMAN

Biografie

NIEUWE VOORSTELLING

De verbazingwekkende heropleving van de Britse Flying Pickets gaat door, met hun gloednieuwe tour en het 15e album ‘ONLY HUMAN’. 

The Flying Pickets is al meer dan 35 jaar de bekendste a-capellagroep in Europa, de groep waarmee alle anderen worden vergeleken. In ‘ONLY HUMAN’ brengen ze hun nieuwste nummers op het podium in een voorstelling die dynamiek, humor en klasse verenigt!

Begonnen in de jaren 80 in een Britse theaterproductie, scoorde de groep snel een enorme internationale hit met "Only You", het eerste a-capellanummer dat ooit nummer één bereikte, en sindsdien hebben ze niet meer achterom gekeken.

Het live zien van de Flying Pickets is een unieke ervaring van wereldklasse! Ze creëren een dynamisch, steeds veranderend geluid: van knallende rock 'n' roll, over gladde pop, naar  soulvolle en funky klanken, tot zachte en intieme songs …. Hun muzikale expertise voldoet aan elke stemming en elk palet.

Met hun ongelooflijk krachtige stemmen, een knipoog en een rijke bestuiving van Britse humor, brengen ze nummers van hun album "ONLY HUMAN", zoals "Superman", "Castle on the Hill" en "Love Runs Out"; en enkele van hun klassieke nummers zoals "Englishman in New York" of "Fast Car", en uiteraard ook het nummer waar het allemaal mee begon "Only You".

Mis de kracht en passie van deze onverslaanbare, live en energieke ervaring niet!

SPEELPERIODE

REACTIE

"The Flying Pickets waren een waar succes" – organisator UITVERKOCHT concert Herk-De-Stad (2/12/17)

"Het concert van The Flying Pickets was super!" – organisator UITVERKOCHT concert Wezembeek-Oppem (19/1/18)
 

Agenda

De Zoerla Westerlo Meer info
G.C. De Kam Wezenbeek-Oppem

Deze act boeken?

© 2022 Kras Artists Algemene voorwaarden Privacy & Cookies
website by thinline.be