Släpstick - THE ROARING TWENTIES

Spread the word on
Alle artiesten
Nu boeken

Släpstick - THE ROARING TWENTIES

Biografie

The Roaring Twenties

The Roaring Twenties: Dé onovertroffen, magnifieke, chique, swingende, zingende, roerende, ontroerende, champagne proostende, crème de la antirimpelcrème belevenis van het decennium komt naar ons theater.

Een avond als nooit tevoren! Een Jubileumvoorstelling die de gloriedagen van slapstick even fijnzinnig als elegant laat herleven! Wentel uw wederhelft rond op de buzzing beat van de dansorkesten!

Baad in de pracht en praal van de feestzaal in Jugendstil en zwelg in de decadentie van de upper class…
En ja, wat zou het, als de tafelpoten een beetje wankel zijn? So what, als het orgel op instorten staat? Wat nou, als de kroonluchter aan een paar losse boutjes hangt?
Alles werkt prima! Nee hoor, alles is hélemaal onder controle! Er kan echt hélemaal níks misgaan! Níets kan deze daverende Jubileumavond in de weg staan!
Dus: doe uw feestkleding aan en betreed de rode loper! ‘The Roaring Twenties’ komt naar het theater en u bent van harte uitgenodigd!

Släpstick ontstond in 1997 onder de naam Wereldband en beleeft dit seizoen haar jubileum. Vanwege het 25-jarig bestaan brengt de groep een feestelijke voorstelling. Omdat Släpstick haar gehele publiek in de gelegenheid willen stellen om het Jubileum mee te vieren, geeft zij in ieder theater een Bal. Een voorstelling in de vorm van een feest in de stijl van de jaren ’20 van de vorige eeuw, compleet met rode loper. Een voorstelling die eindigt in een feest met het publiek.

Na het enorme succes van de vorige show die werd omschreven als ‘variété op lachwekkend hoog niveau’ toerde Släpstick (voorheen Wëreldbänd) de afgelopen jaren niet alleen in Nederland maar ook in Engeland, Frankrijk, Duitsland, Denemarken, België en Nieuw-Zeeland. Gesteund door het internationale succes besloot de groep ook in Nederland onder de nieuwe naam verder te gaan. Släpstick won meerdere (inter)nationale prijzen zoals de Johan Kaartprijs (NL), Comedy Award Moers (D) en The Spirit Of The Fringe Award (UK).

Language no problem.

EERDERE RECENSIES

DE STANDAARD * * * * *  Släpstick - recensie De Standaard (Karel Michiels) - gezien op 25/04/2019in CC De Zwaneberg Heist-op-den-Berg: "Het Nederlandse gezelschap Släpstick transformeert ouderwets variété tot een muzikaal hoogstaande theaterproductie. Een hele pagina in deze krant zou amper volstaan om alle wijsjes, sketches, vondsten, decorstukken en special effects op te sommen. Maar ze horen allemaal thuis in dit prachtige fresco van authentiek variété, een eigentijdse evocatie van de Amerikaanse fairgrounds en medicine shows, en tegelijk een grote snoepwinkel voor muziekliefhebbers."
Youp van ’t Hek: “Theater zoals theater hoort te zijn”.

André van Duin: “Zo goed, zo geestig. Briljant gewoon”.
de Volkskrant ***** | "Ongekend hoog amusementsniveau", "modern, vernieuwend en humoristisch"
Trouw *****| "De vijf uitzonderlijk muzikale mannen van de Wëreldbänd brengen een ode aan een bijna vergeten kunstvorm: slapstick. En wat doen ze dat magistraal”
NRC **** | "variété op lachwekkende hoog niveau”
Dagblad van het Noorden ***** | “ontzagwekkend knap”,  “een geweldige variatie aan stunts”, "onwaarschijnlijk sterke vondsten", "alles klopt tot op de millimeter"
Meppeler Courant ***** | “Wëreldbänd van mondiale allure"
Theaterkrant ***** |"Een absolute aanwinst voor het huidige theateraanbod

COPYRIGHT
Corné van der Stelt; The Artist Cube

Media

Deze act boeken?

© 2024 Kras Artists Algemene voorwaarden Privacy & Cookies
website by thinline.be