Släpstick

Spread the word on
Alle artiesten
Nu boeken

Släpstick

Biografie

The Gentlemen’s Ball

---------- STRIKT PERSOONLIJK ---------

Hooggeachte genodigde,
Wij zijn zeer vereerd met uw komst naar ‘The Gentlemen’s Ball’, dé muzikale variété-soiree die u laat duizelen. Släpstick laat u opgaan in het bruisende ritme van de show.  Welkom in de ‘roaring twenties’!
Wees gerust, dit keer zijn er voorzorgsmaatregelen genomen zodat de ongelukkige ongelukken van de vorige keer niet worden herhaald. De kroonluchter is nu (waarschijnlijk) wèl gezekerd aan het plafond, de gin is uit de orgelpijpen gepoetst, de losse sporten van de ladder zijn vervangen, en alle stoelen zijn gecontroleerd op wankele poten en dubieuze bekleding. Aan de andere kant, de ras- entertainers van Släpstick kunnen niet garanderen dat hun verrassende fysieke humor, bloedstollende sketches en wervelende slapstick geen gebruikssporen achterlaten…
Dus doe uw beste smoking en meest prachtige avondjurk aan en betreed de rode loper! ‘The Gentlemen’s Ball’ komt naar het theater en u bent van harte uitgenodigd!
Met welëdele groet,
Släpstick

Na het enorme succes van de vorige show die werd omschreven als ‘variété op lachwekkend hoog niveau’ toerde Släpstick (voorheen Wëreldbänd) de afgelopen jaren niet alleen in Nederland maar ook in Engeland, Frankrijk, Duitsland, Denemarken, België en Nieuw-Zeeland. Gesteund door het internationale succes besloot de groep ook in Nederland onder de nieuwe naam verder te gaan. Släpstick won meerdere (inter)nationale prijzen zoals de Johan Kaartprijs (NL), Comedy Award Moers (D) en The Spirit Of The Fringe Award (UK).
Language no problem
.

RECENSIES

DE STANDAARD * * * * *  Släpstick - recensie De Standaard (Karel Michiels) - gezien op 25/04/2019in CC De Zwaneberg Heist-op-den-Berg: "Het Nederlandse gezelschap Släpstick transformeert ouderwets variété tot een muzikaal hoogstaande theaterproductie. Een hele pagina in deze krant zou amper volstaan om alle wijsjes, sketches, vondsten, decorstukken en special effects op te sommen. Maar ze horen allemaal thuis in dit prachtige fresco van authentiek variété, een eigentijdse evocatie van de Amerikaanse fairgrounds en medicine shows, en tegelijk een grote snoepwinkel voor muziekliefhebbers."
Youp van ’t Hek: “Theater zoals theater hoort te zijn”.

André van Duin: “Zo goed, zo geestig. Briljant gewoon”.
de Volkskrant ***** | "Ongekend hoog amusementsniveau", "modern, vernieuwend en humoristisch"
Trouw *****| "De vijf uitzonderlijk muzikale mannen van de Wëreldbänd brengen een ode aan een bijna vergeten kunstvorm: slapstick. En wat doen ze dat magistraal”
NRC **** | "variété op lachwekkende hoog niveau”
Dagblad van het Noorden ***** | “ontzagwekkend knap”,  “een geweldige variatie aan stunts”, "onwaarschijnlijk sterke vondsten", "alles klopt tot op de millimeter"
Meppeler Courant ***** | “Wëreldbänd van mondiale allure"
Theaterkrant ***** |"Een absolute aanwinst voor het huidige theateraanbod

GEZELSCHAP

Gezelschap: Willem van Baarsen, Rogier Bosman, Sanne van Delft, Ro Krauss, Jon Bittman,
Regie: Stanley Burleson, Regieadvies: Karel de Rooij, Lichtontwerp: Jacco van den Dool, Kostuums: Jan Aarntzen
SLÄPSTICK is een productie van Stichting de Wëreldbänd.
De productie is mede tot stand gekomen door ondersteuning van het Fonds Podiumkunsten.

COPYRIGHT
Corné van der Stelt; The Artist Cube

Media

Agenda

CC De Ploter Ternat Meer info
GC De Zandloper Wemmel Meer info
CC Palethe Pelt Meer info
OC De Djoelen Oud-Turnhout Meer info
GC De Kroon Bocholt Meer info

Deze act boeken?

© 2021 Kras Artists Algemene voorwaarden Privacy & Cookies
website by thinline.be