Sabien Tiels - MASKERLOOS

Spread the word on
Alle artiesten
Nu boeken

Sabien Tiels - MASKERLOOS

Biografie

Moeten we haar eigenlijk nog aan u voorstellen? Misschien een kort geheugensteuntje.
In 1995 verscheen haar debuutalbum “Hou je morgen nog van mij” met daarop de onmiskenbare klassieker “Trein”. Sindsdien is gevestigde waarde Sabien Tiels niet meer weg te denken uit het Vlaamse muzieklandschap. Met de liedjes uit haar recentste en inmiddels achtste full-album “LICHT” heeft ze de snelweg naar de hoogste regionen van de hitparade duidelijk gevonden.

De hits “Jij kent me beter dan ik”, “Eerst geloven en dan zien”, “Dans” en “Wildste Ritme” onderstrepen haar veelzijdigheid als zangeres én als liedjesschrijfster. Voor ‘Dans’ kreeg Sabien Tiels eind 2019 de Loftrompet voor Beste Song uit de handen van vertegenwoordigers van Sabam en MENT TV. 
In het moeilijke jaar 2020 was Sabien alom tegenwoordig op radio met liedjes die ze schreef voor collega-artiesten en met de eigen hits “Reizen in mijn hoofd” en “Als jij het niet meer weet”, liedjes die ook zullen terug te vinden zijn op het album “Maskerloos” dat verschijnt in de lente van 2021.  Rasmuzikante Sabien Tiels blijft ons verder verrassen en laat ons in deze voorstelling kennis maken met haar “loopstation”, dat het mogelijk maakt om eigen vocale arrangementen van haar eerste hits helemaal solo te brengen.

Net zo graag neemt ze plaats aan de vleugelpiano en deelt ze de scène met haar inmiddels vaste sidekick, gitarist Marco Cirone, of haar full band. Samen brengen ze Sabien’s liedjes in hun puurste vorm en wakkeren ze heel wat emoties aan bij het publiek wanneer het gaat over loslaten, onmiskenbare verbondenheid, de nood aan liefde, de kracht van het nu, een maskerloos bestaan ... en dat alles in de taal van het hart.

Media

Agenda

GC De Drieschaar As
Cultuurhuis De Zeepziederij Bree Meer info

Deze act boeken?

© 2022 Kras Artists Algemene voorwaarden Privacy & Cookies
website by thinline.be