Percossa

Spread the word on
Alle artiesten
Nu boeken

Percossa

Biografie

DOUBLE-BILL

Maak kennis met PERCOSSA. Begonnen als brutale schoffies op straat, maar uitgegroeid tot een wereldwijde, onbeschrijfelijke theatersensatie en uitgeroepen tot de beste slagwerkgroep van 2017!
PERCOSSA heeft voor het nieuwe cultuurseizoen een unieke double-bill in petto. Een avondvullende voorstelling met hun twee meest succesvolle voorstellingen “10 Jaar van Straat” en “Knock-Out”!

10 JAAR VAN STRAAT

Gigantische Japanse trommels worden gecombineerd met minuscule attributen; dampende sambaritmes wisselen af met oorverdovende stilte; hilarische grappen staan oog in oog met ontroerende ballads. Een bulderende percussieachtbaan vol rake klappen, scherpe humor en acrobatische capriolen, verpakt in theatrale fijnzinnigheid want Percossa benadert slagwerk als middel om tot een voorstelling te komen, niet als doel. 'Percussion will never be the same.' De pers roemt Percossa om de afwisseling in hun voorstelling.

(c) Ruben Seigers 

KNOCK –OUT

Waar Percossa komt, vallen monden open. De vier mannen drummen, stampen, vliegen en goochelen zich een weg door deze hilarische voorstelling. Maar pas op voor de schijnbewegingen. Wat je ziet, is niet wat het is. Onder nette pakken kunnen smeervlekken zitten op bezwete lichamen... Zal Percossa zijn dekking laten zakken en het publiek zijn ware aard tonen? Percossa brengt je in de eerste ronde aan het wankelen en gaat in de tweede ronde gegarandeerd voor de knock-out.

(c) Rob von Römer

Media

Agenda

CC De Ploter Ternat Meer info
CC Den Blank Overijse Meer info
CC Belgica Dendermonde Meer info
CC Lokeren Meer info
CC Muze Heusden-Zolder Meer info

Deze act boeken?

© 2019 Kras Artists Algemene voorwaarden Privacy & Cookies
website by thinline.be