Maartje & Kine

Spread the word on
Alle artiesten
Nu boeken

Maartje & Kine

Biografie

Vanwege overweldigend succes nu ook in Vlaanderen te zien in oktober 2025 : het sterprogramma Hoge Noot van Maartje & Kine.

Het concert begint. Je kan een speld horen vallen. Dan klinken eindelijk de eerste tonen. La musique est magnifique. Maar met een daverende klap slaat de pianoklep op de hand van de pianiste. Haar schreeuw wordt een aria. En ineens heeft de viool een eigen wil. Bach transformeert via Mexican Hat Dance tot Michael Jacksons Thriller. Beuken, rocken, zweten: Maartje & Kine zijn bezeten. Luisteren en huiveren was nog nooit zo lekker!

In ‘Hoge Noot’ vragen Maartje & Kine zich af waarom mensen muziek maken. Daarbij suizen deze twee multi-instrumentalisten moeiteloos van Brahms naar Balkan, van opera naar jodel-rap en van chansons naar electro. Met magistrale muzikaliteit en meesterlijke solo’s. Met stapels sketches en met hopen humor. Maartje & Kine musiceren door, zeĢlfs als de wereld vergaat! Want wanneer de nood het hoogst is, is de muziek nabij.

U kunt deze podiumbeesten kennen van de NTR-documentaire “Maartje & Kine Buigen Niet” - over hun roadtrip naar Noorwegen in coronatijd. Maartje & Kine zijn fameus voor hun “Miniconcerten voor Alleenstaanden” en hun optredens bij Khalid & Sophie, Tijd voor Max en Opium op Oerol. Ze treden op in theaters, festivals en geschikt zowel voor de klassiek als de pop-liefhebber !

Een ‘Hoge Noot’ is een voorstelling voor volwassenen maar is ook geschikt voor kinderen vanaf 10 jaar.

Media

Deze act boeken?

© 2024 Kras Artists Algemene voorwaarden Privacy & Cookies
website by thinline.be