Les Triadours - EDITH !

Spread the word on
Alle artiesten
Nu boeken

Les Triadours - EDITH !

Biografie

Op 13 maart 2022 uitgeroepen tot WINNAAR Concours De La Chanson: Prix Liesbeth List !! Lees HIER meer over Concours De La Chanson !

Voorstelling ‘Edith!’: een chansonprogramma met nummers die door Edith Piaf gezongen werden.

10 oktober 2023 is de 60ste verjaardag van de sterfdag van Edith Piaf.

The show must go on, wat er ook gebeurt. Komt dat zien ! Komt dat zien ! Edith Gassion, nakomelinge van een roemrijk circusge-slacht. Een overlever. Een bodemloos kind op zoek naar passie, liefde en plezier. Een vrouw die nooit alleen wilde zijn. Haar houvast is de muziek. Want uiteindelijk wil ze maar één ding : zingen, zingen, zingen ! Door haar chansons leren we haar beter kennen en via haar muziek doorlopen we haar hele leven. Milord, Hymne à l’amour, Mon Homme, La Marseillaise, Rien de Rien, Une en-fant, Padam... Edith Piaf, een vrouw met vele facetten.

BIOGRAFIE
Mireille Vaessen (zang). Studeerde Kleinkunst aan Studio Herman Teirlinck en ging op tournee met oa. Hugo Claus.

Martine de Kok (piano, accordeon & zang). Studeerde Kleinkunst aan Studio Herman Teirlinck en piano aan de Jazz-Studio. In 2011 stond ze in de finale van het Utrechts Kleinkunstfestival. In het verleden werkte ze samen met o.a. Herman van Veen en Maarten Westra Hoekzema.

Sam Pasternak speelt al vanaf zijn acht jaar viool en ging al heel snel met zijn vader mee optreden. Daarnaast bespeelt hij gitaar en  cello. In 'Retour Bxl-Paris' en 'Edith!' passeren ze allemaal de revue.

COPYRIGHT
Lynn Ferleu

Media

Agenda

GC Kadans Wuustwezel
Arenbergschouwburg Antwerpen
GC Den Egger Scherpenheuvel-Zichem
CC Ruiterhal Brasschaat

Deze act boeken?

© 2024 Kras Artists Algemene voorwaarden Privacy & Cookies
website by thinline.be