Les Triadours

Spread the word on
Alle artiesten
Nu boeken

Les Triadours

Biografie

‘Edith!’ , een chansonprogramma met nummers die door Edith Piaf gezongen werden.

The show must go on, wat er ook gebeurt.

Komt dat zien ! Komt dat zien ! Edith Gassion, nakomelinge van een roemrijk circusge-slacht. Een overlever. Een bodemloos kind op zoek naar passie, liefde en plezier. Een vrouw die nooit alleen wilde zijn. Haar houvast is de muziek. Want uiteindelijk wil ze maar één ding : zingen, zingen, zingen !

Door haar chansons leren we haar beter kennen en via haar muziek doorlopen we haar hele leven. Milord, Hymne à l’amour, Mon Homme, La Marseillaise, Rien de Rien, Une en-fant, Padam…

Edith Piaf, een vrouw met vele facetten.

‘Retour Bxl-Paris’ , een concert met liedjes van Edith Piaf en Jacques Brel, twee iconen van het Franse chanson.

Edith Piaf, het mussenmeisje, zag het levenslicht op het trottoir van de Rue de Belville in Parijs. Jacques Brel werd geboren in een welgesteld milieu in Schaarbeek. Twee bijzondere persoonlijkheden met een grote passie voor het leven, het verlangen om met hun chan-sons ‘echt’ iets te vertellen en de onstuitbare drang om tot het uiterste te gaan.

‘Retour Bxl-Paris’, een onvergetelijke  rit met wondermooie  songs zoals Milord, Bruxelles, Mon Dieu, Marieke, A quoi ca sert l amour, … Even wegdromen .


BIOGRAFIE

Mireille Vaessen zingt al van kleins af aan: intieme liefdesliedjes, jazz, blues, Franse chan-sons, ... Veel verschillende stijlen, met als gemene deler dat de muziek en de teksten haar raken.
Ze studeerde Kleinkunst aan Studio Herman Teirlinck. Sindsdien heeft ze vele watertjes doorzwommen: op tournee met Hugo Claus, locatietheater in Duitsland, muziektheater zowel voor kinderen als voor volwassenen. Ze zingt in diverse groepen, speelt mee in het circus en ze gaat op pad als Poëziemevrouw, gewapend met een ukelele. Mireille zingt de chansons.

Martine de Kok is een singer-songwriter met een geheel eigen stijl. Ze studeerde ook Kleinkunst aan Studio Herman Teirlinck, en vervolmaakte daarna haar pianospel aan de Jazz-Studio. In 2011 stond ze in de finale van het Utrechts Kleinkunstfestival. Ze schildert en tekent met een eigen unieke signatuur; Ze heeft haar eigen band, waarmee ze twee platen en een EP uitbracht. In het verleden werkte ze samen met o.a. Herman van Veen en Maarten Westra Hoekzema, en tegenwoordig schrijft, componeert en speelt ze geregeld bij verschillende theatergezelschappen (FroeFroe, Het Gevolg…) Een echte Homo Universalis dus. In dit muziekprogramma speelt ze piano en accordeon, en ze zingt.

Sam Pasternak speelt al vanaf zijn acht jaar viool en ging al heel snel met zijn vader mee optreden. Samen met Mireille speelt hij meestal gitaar, af en toe ook cello of piano. In Edith! en Retour Bxl-Paris passeren ze allemaal de revue.

Samen muziek maken is het liefste wat ze doen.

Media

Deze act boeken?

© 2021 Kras Artists Algemene voorwaarden Privacy & Cookies
website by thinline.be