Les Tigresses Rouges

Spread the word on
Alle artiesten
Nu boeken

Les Tigresses Rouges

Biografie

Les Tigresses Rouges staan bekend voor hun interactief cabaretesk totaalspektakel.
Meerstemmig muzikaal cabaret met een pittige mengelmoes van Engelstalige jazz/funk, Franstalige chanson en Nederlandstalige kleinkunst. Afgewerkt met een stevige portie humor!

U kan kiezen uit 2 voorstellingen:
- VerDronken
- OverSpel

“Vrolijk cabaret waarin mannen er geregeld eens van langs krijgen, overgoten met veel humor, gekke bekken en liefde voor het publiek.” Het Nieuwsblad

“De dames hadden op ‘n doordachte wijze een programma in elkaar gezet, wat een mix bracht van verrassing, muzikaliteit, absurditeit en humor. Resultaat: pure entertainment!“ Utrechts Kleinkunstfestival

VERDRONKEN

Deze ietwat onhandige femmes fatales gunnen je in deze avondvullende voorstelling een blik op hun kleine kantjes. In deze wereld strijden ze dagelijks met het vrijgezellenbestaan: hun strijdlustige kant. In deze wereld zwaaien katachtige vrouwen de plak: hun dominante kant. In deze wereld is niets zwart-wit, maar eerder dierenprint-rood: hun passionele kant. Ze zijn aanspreekbaar, maar benader hen best langzaam met een lekker brokje én stevige handschoenen. Beschouw dit alvast als de eerste van de wijze lessen van de Tigresses. Een totaalspektakel dat herkenbaar zal zijn voor elke vrouw (en elke man die het aandurft)!

OVERSPEL
Hoeveel tijgerpunten heb jij al?  Vergelijk je score met die van een echte tigresse. Maar maak je geen illusies. Jarenlange ervaring in een wereld waar wilde beesten, dragkings en smeerpoezen de revue passeren, maakt hen kampioen.  Hoe betreed jij het speelveld?  Buitenspel is toegestaan, overspel wordt aangemoedigd. Double Standards over datingvoorschriften en overwinningen durven al eens een rode tijgerkaart uitlokken.
Volg de regels en verlaat het terrein. Lap ze aan je hooggehakte laarzen en speel mee.

PERSBERICHTEN

“Cabaret door poezen” (Gentse Feesten)

“Vrolijk cabaret waarin mannen er geregeld eens van langs krijgen, overgoten met veel humor, gekke bekken en liefde voor het publiek.” (Het Nieuwsblad)

“Pittige dames met hier en daar een hoek af“ (Het Nieuwsblad)

“Des rousses flamboyantes au rouge à lèvres agressif et court vêtues d’une robe léopard mettant en évidence les formes féminines de leur anatomie féline.” (Concert Monkey)

“Les stations services sont en grève, pas de panique, pas besoin d’Esso pour mettre un tigre dans votre moteur, Les Tigresses Rouges vous rendront le moral!” (Concert Monkey)

“De dames hadden op ‘n doordachte wijze een programma in elkaar gezet, wat een mix bracht van verrassing, muzikaliteit, absurditeit en humor. Resultaat: pure entertainment!“ (Utrechts Kleinkunstfestival)

“des compositions originales, humoristiques et osées“ (Concours de la Chanson française)

GEZELSCHAP

KARO

Met wat geluk tiereliert Karo je lieflijk toe tijdens haar verleidelijk gitaarspel.
Als het minder meezit, behoed je je beter voor gebrul en gekrijs op een bedje van schuim.

SILKE
Silke blaast menig publiek figuurlijk, en haar bandleden soms letterlijk, van hun sokkels.
Wanneer ze niet aan het blazen is, zit er wellicht wel een ander attribuut in haar tijgermuiltje.

LEEN
Soms eens zacht, dan eens hard
Zit Leen in al haar pracht
Te roffelen op haar cajon
In een kleedje van tijgervacht.

BIEKE
Bieke bijt zich letterlijk en figuurlijk vast in haar tijgergedaante en weet wel wat snaren te raken met haar speelse baslijnen. Ze is niet van de poes, zoals dat nu eenmaal gaat met tijgers.
Met zorg te behandelen, of ze laat je op slag verdwijnen!

Media

Deze act boeken?

© 2019 Kras Artists Algemene voorwaarden Privacy & Cookies
website by thinline.be