Helene Bracke - Santa's Wife, de reizende poolster

Spread the word on
Alle artiesten
Nu boeken

Helene Bracke - Santa's Wife, de reizende poolster

Biografie

Kelly Claus zal ook deze Kerst haar carrière gedreven man niet thuis moeten verwachten. Vroeger ging zij met hem mee, maar door de demografische expansie en het toenemend materialisme van de kinderen, zit de slee van haar man propvol. Dit jaar blijft Kelly niet bij de pakjes zitten en ze besluit om zelf op tour te gaan! Samen met de Poolse pianist Rein Deer creëert ze een schitterende show!

Maak kennis met de vrouw achter de Kerstman, laat je meeslepen in dit muzikale verhaal en beleef Kerst als nooit tevoren!

"Humor en soms een traantje geven het geheel weer als mens in zijn bestaan, vreugde en soms zich alleen voelen. Veel lof ook voor het uitdenken van het scenario en de regie. Kelly Claus (Helene Bracke) is een "Pool" ster !"

zang, spel, productie - Helene Bracke; zong producties i.s.m. Opera Vlaanderen, Festival van Vlaanderen, I solisiti del vento, Spectra Ensemble, Casco Phil en ‘The York Trust’ (En). Ze werkte samen met dirigenten als Dirk Brossé, Filip Rathé,  James Halliday, Patrick Houssart, Darren Hargan, Benjamin Haemhouts e.a.

zang, piano, spel, creatie - Jelle Vastershaeghe

decor, lightdesign, techniek - Tijl Wellens

Deze act boeken?

© 2024 Kras Artists Algemene voorwaarden Privacy & Cookies
website by thinline.be