David Vandyck

Spread the word on
Alle artiesten
Nu boeken

David Vandyck

Biografie

VLAAMSE HELDEN

Na vier studioalbums, een gouden plaat en meer dan 12 jaar op de planken, komt Vlaanderens populaire zanger David Vandyck voor het eerst met een eigen theatertour naar de theaters, met een ode aan de helden van ons Vlaamse lied.

Voor deze concertreeks put David Vandyck uit een zorgvuldig uitgekozen repertoire van meer dan 70 jaar Vlaamse muziekgeschiedenis en muzikale parels.

Een indrukwekkend verhaal dat begint bij La Esterella, Bobbejaan Schoepen, Bob Benny en Will Tura. Een twee uur durende voorstelling die je vol nostalgie meeneemt naar liedjes van toen en nu… Van Louis Neefs, Adamo of Johan Verminnen tot Noordkaap, Clouseau en Bazart.

In 2018 kwam David Vandyck na zijn Radio 2 Zomerhit nominatie op één binnen in de Belgische Ultratop Album Top 40. Voor dit meest recente studioalbum werkte hij samen met producer Gordon Groothedde (Marco Borsato) en het Nederlandse Metropole Orkest. Het is met diezelfde grootsheid dat hij zijn ode aan het Vlaamse lied, begeleid door vier muzikanten, live brengt.

‘Vlaamse Helden’ wordt met zekerheid een meeslepende muzikale reis doorheen ons collectieve geheugen.

(c) Zenith Productions

Media

Deze act boeken?

© 2019 Kras Artists Algemene voorwaarden Privacy & Cookies
website by thinline.be