Dana Winner - ONE MOMENT

Spread the word on
Alle artiesten
Nu boeken

Dana Winner - ONE MOMENT

Biografie

Vanaf najaar 2020 reist Dana Winner opnieuw langs de Belgische en Nederlandse theaters. Dana is volop aan het werken aan een nieuw album en met deze 'One Moment' tour vertelt ze haar persoonlijke en muzikale verhaal, anno 2020.

Dana Winner vierde 30 jaar carrière, haar versie van 'One Moment In Time' werd meer dan 65 miljoen keer bekeken en als moeder van een dochter die inmiddels 21 is, is het hoog tijd voor nieuwe muziek. Een album waarop ze zal zingen over de thema’s die vandaag in het leven van de Belgische zangeres spelen.

Het wordt opnieuw een emotionele en onvergetelijke avond, waarop vanzelfsprekend ook de grote Nederlandstalige en Engelstalige hits aan bod komen. Dana Winner wordt begeleid door haar vaste muzikanten.

BIO

Doorheen haar carrière bracht Dana Winner reeds meer dan 250 liedjes uit. Dat leidde intussen al tot ruim 3,5 miljoen verkochte cd's wereldwijd. In binnen- en buitenland woonden honderdduizenden mensen een uitverkocht optreden van haar bij. En of het nu in een grote concertzaal is of in een intiem theater, overal weet Dana het publiek te raken met haar unieke stem, haar zorgvuldig uitgekozen liedjes en haar stijlvolle shows.

​Copyright

Zenith Productions

Media

Agenda

CC Palethe Pelt Meer info
CC Den Hoogen Pad Maldegem

Deze act boeken?

© 2020 Kras Artists Algemene voorwaarden Privacy & Cookies
website by thinline.be