Dana Winner

Spread the word on
Alle artiesten
Nu boeken

Dana Winner

Biografie

Uit bewondering

Het gaat hard voor Dana Winner: ze schitterde in het liedjesprogramma ‘Liefde voor Muziek’, haar nieuwe album PUUR was meteen goed voor een gouden plaat en kwam uit het niets binnen op de eerste plaats in de album-top 200. Als kers op de taart werd ze uitgeroepen tot beste zangeres op de Zomerhit '16 van Radio 2!

Dana Winner is niet alleen in het bezit van één van de fraaiste stemmen uit ons taalgebied, de Vlaamse zangeres is ook een ontwapenende theatervrouw. Met de teller die intussen op meer dan 2 miljoen verkochte CD’s in binnen- en buitenland staat, is ze één van de populairste zangeressen die Vlaanderen ooit gekend heeft. Ze scoorde enorme hits met Woordenloos, De oude man en de Zee, Westenwind, Wervelwind, Een zee vol dromen, Weer verder gaan.

De nieuwe theatervoorstelling UIT BEWONDERING is een ode aan de bewonderenswaardige mensen en momenten uit Dana’s leven.  Uit Dana’s bewondering is er een prachtige en originele voorstelling ontstaan. Bekende Dana Winner-nummers en zorgvuldig geselecteerde covers worden mooi afgewisseld met ouder werk en nieuw materiaal. De voorstelling is een perfecte mix van trage songs en swingende momenten, met veel plezier gebracht en intens gezongen. Met natuurlijk ook liedjes uit “Liefde Voor Muziek” en haar laatste album “PUUR”.

KNACK “Dana Winner bezorgt iedereen kippenvel met haar "Zee Vol Dromen". Een prachtige, emotionele vertaling van "No Conspiracy At All" van Sioen. Dana geeft zich volledig en slaat iedereen met verstomming!”
DE MORGEN “Toegegeven, ook wij zaten met een krop in de keel na het kijken van deze emotionele versie van 'Sobrevivire'. Dana Winner heeft een prachtige Nederlandstalige ballad van het nummer gemaakt.”

Media

Agenda

CC 't Vondel Halle Meer info
CC De Breughel Bree Meer info

Deze act boeken?

© 2018 Kras Artists Algemene voorwaarden Privacy & Cookies
website by thinline.be