Biezen

Spread the word on
Alle artiesten
Nu boeken

Biezen

Biografie

SUMMER OF RED ROSES

In de theaters brengt Ex-Gorki Erik Van Biesen in triobezetting eigen songs én een persoonlijke keuze uit de rijke catalogus van Gorki. Een klassieker als Lieve Kleine Piranha zal niet ontbreken en Erik belicht daarnaast ook minder bekende parels van Luc De Vos.

Erik Van Biesen aka Biezen zijn muzikale cv leest als een intensieve road movie met voorprogramma's van muzikale grootheden als Charlie Watts (The Rolling Stones) en Jack Bruce (Cream), tours in Duitsland en vele dienstjaren bij The Paranoiacs, Axelle Red, Freddy De Vadder & De Bende Van Miènde, Dandy Davy én uiteraard (22 jaar) Gorki.

In 2016 verscheen zijn eerste soloplaat “The Birds Return”, waarop hij samenwerkte met de Amerikaanse producer Alex Krispin, de vaste front-of-house-mixer van Daniel Lanois. In het voorjaar van 2018 brengt Biezen zijn nieuwe album “Summer Of Red Roses”uit, voorafgegaan in het najaar van 2017 door ‘I Will Remember You’, een warme organische single die qua sfeervol Americana geluid doet denken aan Neil Young, Richard Hawley en Mark Lanegan.

DAMUSIC “Het wonderlijk mooie album ‘The Birds Return’”
RIF RAF “Eén van de beste luisterrockplaten die zo naast pareltjes van Richard Hawley, Mark Lanegan of Robert Plant en Alison Krauss beluisterd kan worden."

Agenda

CC De Meent Beersel Meer info

Deze act boeken?

© 2018 Kras Artists Algemene voorwaarden Privacy & Cookies
website by thinline.be