AMUSE

Spread the word on
Alle artiesten
Nu boeken

AMUSE

Biografie

Het bekende lied van Christina Aguilera ‘Carwash’ in een waanzinnige mash-up met de themesong van Men in Black? Ja, het kan en klinkt nog eens geweldig ook!

Showkoor AMUSE brengt meerstemmige medleys, mash-ups, en nog veel meer in een entertainende show van muziek en dans! Vol energie pakken ze je van de eerste noot en zal je niet lang kunnen blijven stilzitten. Tijdens deze voorstelling laten ze zien dat hun repertoire zeer uiteenlopend is: je kan je verwachten aan intieme a capella momenten, maar ook aan swingende meezingers of stevige rockklassiekers. Hun enthousiasme en AMUSEment straalt van op het podium tot aan het publiek. Deze feel good show zorgt ervoor dat je gegarandeerd met een glimlach naar huis gaat!

Al 8 jaar is showkoor AMUSE gekend en bemind in Leuven en omstreken. Ze namen al deel aan tv-programma’s als Belgium’s Got Talent, Stars for Life en zongen al samen met Helmut Lotti en Jef Neve in het één-programma Café Corsari. Ze mogen Tom De Cock tot een van hun grootste fans rekenen en werden al meerdere keren uitgenodigd bij radiozender MNM. De booming band The Lighthouse was onder de indruk en vroeg AMUSE om samen te werken voor een remake van een van hun songs. Zelfs sterren als Laura Tesoro en Delv!s deelden hun coole mash-ups op social media. 

Media

Deze act boeken?

© 2018 Kras Artists Algemene voorwaarden Privacy & Cookies
website by thinline.be