20 in '70

Spread the word on
Alle artiesten
Nu boeken

20 in '70

Biografie

Organiseer een fuif helemaal in seventiesstijl, voor iedereen die twintig was in de jaren '70 of dat wel had willen zijn!

De beste dansnummers uit de seventies zorgen voor een onvergetelijke avond, waarbij stilzitten geen optie is.  Een uniek DJ-concept uitgewerkt door Zorgbedrijf Antwerpen. Resident DJ Danny Van Tichelen is steeds van de partij en zorgt als goede huisvader voor de muziek, de sfeer en visuals van toen. Van Tichelen voorziet discobar en verlichting.

Verder kan u kiezen uit volgende DJ's: Dirk Stoops, Gust De Coster en Jo met de Banjo. DJ's zijn afzonderlijk te boeken of in combinatie. Onze DJ's kunnen indien gewenst ook door U gecombineerd worden met lokale DJ('s).

Onze DJ's brengen het beste van de jaren ‘70. Artiesten als Queen, Abba, The Doors, The Jackson 5, The Police, Boney M, Roxy Music en Bob Marley passeren de revue. Dans nog eens op de Bee Gees, The Rolling Stones, David Bowie en waarom niet The Sex Pistols, The Stooges of de Ramones. Kom mee swingen, jiven en slowen ... Saturday Night Fever herleeft!

Dirk Stoops – Muzieksamensteller Studio Brussel, producer Hallo Hautekiet, DJ op talloze grote en kleine festivals.
Gust De Coster – Radio 2 programma Vrijaf, lanceerde de term “Belpop” en de populaire radioreeks “Witlof From Belgium”, muziekprogrammator bij o.a. Radio Donna, Radio 1, Nostalgie en tevens DJ op de grote Belgische podia.
Jo met de Banjo – Populaire Radio 2 DJ.
Danny Van Tichelen – Resident DJ Zorgbedrijf Antwerpen en Radio Minerva

In samenwerking met Zorgbedrijf Antwerpen.

Media

Agenda

GC 't Kwadrant Diegem Meer info
OC 't Waaigat Zwijndrecht Meer info

Deze act boeken?

© 2021 Kras Artists Algemene voorwaarden Privacy & Cookies
website by thinline.be