Liesbeth Puts - WAT JE KAT ECHT DENKT

Spread the word on
Alle artiesten
Nu boeken

Liesbeth Puts - WAT JE KAT ECHT DENKT

Biografie

Vraag jij je wel eens af wat je kat nu eigenlijk bedoelt met sommige gedragingen? Of waarom ze iets doet? Om je kat goed te kunnen begrijpen, moet je haar lichaamstaal goed kunnen lezen. En dat is precies waar we het in deze lezing over gaan hebben: wat betekenen die zwiepende staart, grote pupillen? Waarom blaast een kat? Begrijpen wij de miauw van onze kat? Hoe zie je of een kat gelukkig is? Aan de hand van veel foto’s en filmpjes ga je je kat beter leren kennen!

De lezing is bedoeld voor iedereen die iets meer wil weten over het gedrag van zijn of haar kat. Hij is ook geschikt voor oudere kinderen. De lezing put uit het boek ‘Wat je kat écht denkt. Alles over de lichaamstaal van je kat’ (Kosmos Uitgevers, https://www.kosmosuitgevers.nl/boek/wat-je-kat-echt-denkt/). 

Duur: anderhalf uur, daarna is er nog tijd voor vragen.

Korte biografie:

Liesbeth Puts is een succesvol schrijfster van boeken over kattengedrag. Haar eerste twee boeken zijn al meerdere keren herdrukt, het tweede boek is zelfs in het Engels vertaald en in Amerika verschenen. Nu is haar derde boek uit, over het herkennen van de lichaamstaal van katten.
Daarnaast schrijft zij al tien jaar blogs over katten en kattengedrag. Zij is een gediplomeerd en gecertificeerd kattengedragsdeskundige alsook docent kattengedrag.

Deze act boeken?

© 2024 Kras Artists Algemene voorwaarden Privacy & Cookies
website by thinline.be