Annelies Smolders

Spread the word on
Alle artiesten
Nu boeken

Annelies Smolders

Biografie

START TO SLEEP

Kan je ook soms de slaap niet vatten? Lig je dan uren te woelen? Tijd om het tij te keren! Maak je niet langer druk over je slaap, dankzij de ultieme slaaptips van psychologe Annelies Smolders en verbeter de kwaliteit van je nachtrust. Gezond slapen, is immers langer (gezond) leven!

Slapen is belangrijk maar je mag de uren slaap niet tellen. Slapen moet je doen wanneer je moe bent. Het klinkt logisch maar in de praktijk niet altijd zo evident. 1 Belg op 4 kampt met slaapproblemen. Tien procent heeft chronische slaapproblemen. Een heel hoog cijfer met enorme gevolgen voor mens, werkgever, verkeer, … Veel te vaak proberen mensen die problemen te bekampen met medicatie.

Annelies Smolders begeleidt al jaren met veel succes mensen met slaapproblemen. Haar methode wérkt, ook zonder slaapmiddelen. De slaapexperte studeerde psychologie, neuropsychologie en psychoanalyse, en verdiepte zich in slaapproblemen. Haar bevindingen bundelde ze in haar boek “Start to Sleep”.

In de lezing “Start to Sleep” geeft Annelies Smolders uitleg over slaap en reikt praktische slaaptechnieken en persoonlijk advies aan met het oog op verbetering van de nachtrust. De Start to Sleep-methode is een succestherapie die eruit bestaat om je slaapgedrag (inbegrepen de uren dat je niet slaapt) totaal te veranderen. Het is werkelijk een totale reset. 

Volg je haar schema en adviezen, dan word je in een paar maanden tijd een goede slaper. Waardoor je je beter gaat voelen, je efficiënter zal werken, je minder verstrooid zal zijn, je algemene gezondheid een boost krijgt en je blijer in het leven zal staan!
 

Bekijk Annelies haar passage in volgende programma's:

Van Gils en gasten
De standaard                
VTM nieuws 
De Madammen
MNM
TV – plus

Agenda

Bibliotheek Asse Meer info

Deze act boeken?

© 2018 Kras Artists Algemene voorwaarden Privacy & Cookies
website by thinline.be