Jan Verheyen

Spread the word on
Alle artiesten
Nu boeken

Jan Verheyen

Biografie

Alle remmen los!

Na ‘Lights! Camera! Action!’ (125 voorstellingen !!) keert Jan Verheyen terug naar de zalen vanaf september 2021 met zijn nieuwe one-man show.

Een tijdreis naar de wilde jaren ’70 : autoloze zondagen, de périphérique, seks & orgies, zombies, kannibalen, killer beesten, Deep Throat en elke zondag naar de mis.

Jan Verheyen koppelt de spitante filmthema’s van de jaren ’70 aan "waarom toen alles kon" en maakt er een humorvolle voorstelling van.
Kortom, een afdaling in de wondere, wulpse wereld van de wilde jaren ’70.

Gebaseerd op het boek “Alle remmen los! – een afdaling in de riolen van pulpcinema uit de wilde jaren 70”, te verschijnen bij uitgeverij Houtekiet.

Jan Verheyen regisseerde films als “Dossier K”, “F.C. De Kampioenen 2/3/4”, “De Collega’s 2.0”, “Zot van A”, “Los”, “Team Spirit”, “Buitenspel” en “Alles Moet Weg”. Verheyen staat verder bekend om zijn voorliefde voor B-films, waar hij het festival “De Nacht van de Wansmaak” rond organiseert.  Hij presenteerde programma’s op Één, Canvas, VTM en en is de immer welgezinde filmman in diverse radio- en televisieprogramma’s.

Thema’s : film/comedy/humor !

Copyright

Herman Houbrechts - Beeldzorg

Deze act boeken?

© 2021 Kras Artists Algemene voorwaarden Privacy & Cookies
website by thinline.be