Theater Van Santen - DE KLEINE PRINS MINIMUSICAL

Spread the word on
Alle artiesten
Nu boeken

Theater Van Santen - DE KLEINE PRINS MINIMUSICAL

Biografie

Theater Van Santen

De Kleine Prins is een muzikale theatervoorstelling gebaseerd op het bekende boek “De Kleine Prins” van Antoine de Saint - Exupery, Franse schrijver en vliegenier (1900 - 1944). Maak kennis met een bijzonder en tijdloos verhaal.

Deze minimusical is een originele en vrije bewerking van John van Santen met live muziek (digitale piano, saxofoon), zang en dans. Een waar genot voor groot en klein!

De Kleine Prins woont op een kleine planeet met een roos en drie vulkaantjes, waarvan er twee werken en de derde niet - nou ja, je weet maar nooit! Hij is de hele dag bezig met het verzorgen van zijn planeet. Op een dag verlaat de prins zijn planeet om te zien hoe de rest van het heelal eruit ziet. Op zijn avontuurlijke reis naar andere planeten, komt hij een aantal bijzondere volwassenen tegen: een Koningin, een IJdeltuit, een Timmerman, een Muzikant, een Zakenman en een Lampopsteker. Tenslotte komt hij op de planeet aarde, waar hij in de Sahara een Vliegenier ontmoet die met motorpech is geland. De Vliegenier heeft nog maar voor een aantal dagen water en dient in die tijd zijn vliegtuig weer aan de praat krijgen. De Kleine Prins gaat hem helpen en beleeft meer dan hij ooit voor mogelijk had gehouden ...

Het verhaal De Kleine Prins is een ware klassieker!

Lees hier recensie

Media

Deze act boeken?

© 2024 Kras Artists Algemene voorwaarden Privacy & Cookies
website by thinline.be