Theater Hutsepot

Spread the word on
Alle artiesten
Nu boeken

Theater Hutsepot

Biografie

Meesterverteller Tom Van Mieghem startte in de vorige eeuw als poppenspeler (Toontje en Troetel, poppentheater Oekedoeleleke) en is de bezieler achter Theater Hutsepot. Zijn zoektocht naar verrassende eenvoud leidde hem onvermijdelijk naar die andere passie: verhalen vertellen.
Vandaag trekt Tom het land rond, soms alleen met zijn verhalen, soms met poppen, vaak vergezeld van muzikanten. Hij brengt vertellingen en voorstellingen voor alle doelgroepen: klein en groot, volwassenen, … Tom heeft een boon voor bijzondere doelgroepen allerhande: mensen met een mentale beperking, ouderen met dementie, kinderen in het ziekenhuis, mensen in de gevangenis, … Tom is één van de vaste vertellers in het sprookjeshuis (Rivierenhof, Deurne) en docent vertellen van de Nederlandse Vertelacademie.


Voorstelling JANNEMAN (basisonderwijs)
Een hilarische en bibber-spannende voorstelling gebaseerd op Jan de Tovenaarsleerling, waarin Jan op een dag het wijze besluit neemt de wereld in te trekken, op zoek naar het geluk. Maar ja, waar vind je het geluk: in de lucht, op de grond, in het water, in het bos of in een klein hoekje? En hoe ziet het geluk eruit? Groot, groen, klein of geel? De vragen razen door Jans hoofd, maar de tijd dringt en de nacht wordt zwart en koud …
 

Media

Deze act boeken?

© 2022 Kras Artists Algemene voorwaarden Privacy & Cookies
website by thinline.be