De Spiekpietjes Musical

Spread the word on
Alle artiesten
Nu boeken

De Spiekpietjes Musical

Biografie

„De Spiekpietjes Musical“ is geschikt voor alle kinderen die nog in de magie van Sinterklaas geloven. De voorstelling is gebaseerd op de gelijknamige populaire boekenreeks van Thaïs Vanderheyden.

In deze musical leren we wat je allemaal moet kunnen om een ECHT Spiekpietje te zijn. Krijgen de Pietjes op het einde hun Spiekpietjesdiploma van Sinterklaas? Dit ervaar je allemaal in 50 minuten pure FUN!

In ‘De Spiekpietjes Musical’ zorgt een energiek duo met hun mooie zang, leuke dansjes en heel veel humor voor een perfecte familienamiddag/schoolvoorstelling! Met behulp van verschillende instrumentjes en rekwisieten maken ze deze voorstelling tot een dynamisch en interactief kinderspektakel. Ze zingen bekende en nieuw geschreven Sinterklaasliedjes.

Productie: Arto Entertainment; Tekst & Muziek: Tom Dewulf

THAÏS VANDERHEYDEN

Thaïs Vanderheyden schreef meerdere succesvolle kinderboeken zoals ‘Grote Kunst voor Kleine Kenners’, ‘De warenhuismuisjes’, ‘Zandmannetje waar blijf je’, ‘Over botjes, protjes en snotjes’ en  ‘De vuilnisbeltbeestjes’. Haar boeken worden door kinderen over de hele wereld gelezen. Haar stijl is humoristisch, overvol en kleurrijk. Er valt bij elke voorleesbeurt iets nieuws te ontdekken.

Voorjaar 2020 verscheen van haar hand "Dagboek van een quarantaine mama", waar Thaïs de draak steekt met situaties waar iedere 'quarantaine mama' mee te maken krijgt.

BOEKENREEKS ‘DE SPIEKPIETJES’ - EEN NIEUWE SINTERKLAASTRADITIE

Met ‘De Spiekpietjes’ vulde Thaïs de vraag uit haar eigen kindertijd in ‘Hoe komt de Sint aan zoveel informatie?’. De Sint wil weten welke kinderen braaf zijn en welke ondeugend. Het concept betrekt ouders, grootouders en begeleiders van kinderen bij het uitkijken naar het mooiste kinderfeest van het jaar. In de serie 'De Spiekpietjes' verstoppen de kleine spiekpietjes zich op de gekste plaatsen en helpen ze de Sint altijd om de kindjes in de gaten te houden, alle cadeautjes op tijd klaar te hebben en ieder kind blij te maken.
Sinds 2015 worden er jaarlijks expo’s georganiseerd rond de boeken van ‘De Spiekpietjes’. Tijdens de laatste editie telden ze 28.000 bezoekers in 5 weken tijd! Neem zeker ook een kijkje op de Facebookpagina van De Spiekpietjes, een actieve Facebook community van ouders, grootouders, juffen en meesters, … met veel feedback en volgers (+ 7500).

Media

Deze act boeken?

© 2022 Kras Artists Algemene voorwaarden Privacy & Cookies
website by thinline.be