Compagnie Paprika - CAPRICCIOSA

Spread the word on
Alle artiesten
Nu boeken

Compagnie Paprika - CAPRICCIOSA

Biografie

3+

Compagnie Paprika staat bekend om hun muzikaal objecttheater. Ze brengen woordeloze voorstellingen waarin niets is wat het lijkt, of niets lijkt wat het is! ‚Äč Compagnie Paprika bestaat uit Katrien Vercauter (spel, piano), Griet De Geyter (spel, zang) en Yo Bisschops (decor).

[kaprit’tsjo:za] =
1. grillig, wispelturig, veranderlijk, zonderling, vreemd
2. Italiaanse pizza met mozzarella, gekookte ham, champignon, artisjok en tomaat, soms ook met olijven, basilicum en ei

Mmmm, pizza… Heerlijk toch! Maar vooraleer de pizza op je bord belandt, legt ieder ingrediënt een lange weg af. Van graantje tot meel, van olijfboom tot olie, van koe tot kaas, van tomatenplantje tot saus… In ‘Capricciosa’ brengt Compagnie Paprika deze lange weg tot leven. Een metafoor voor elk traject in het leven; soms met horten en stoten, dan weer vol gelukzaligheid en voldoening… De tonen van de ‘Arie Antiche’ nemen je mee op een pad vol grillige en wispelturige emoties!

Het decor bestaat volledig uit gerecupereerde rommel en wegwerpmateriaal. Het verhaal van elk ingrediënt voltrekt zich live op scène, en wordt ondersteund door film. De combinatie van live acteerwerk, zang en projecties maken het geheel tot een afgewerkt en poëtisch beeldverhaal.

Media

Agenda

CC 't Vondel Halle

Deze act boeken?

© 2023 Kras Artists Algemene voorwaarden Privacy & Cookies
website by thinline.be