Danceperados Of Ireland

Spread the word on
Alle artiesten
Nu boeken

Danceperados Of Ireland

Biografie

Dansen, zingen en spelen zit in de Ieren hun bloed. De DANCEPERADOS OF IRELAND brengen een indrukwekkend samenspel van opzwepende dansritmes, ritmisch getap en traditionele muziek. Een energetische voorstelling waarin de Ierse stepdance centraal staat. Alsof je live in het middelpunt van een céilidh op een Iers dorpsplein bent beland !

De DANCEPERADOS OF IRELAND tonen het beste dat de traditionele Ierse muziek- en danscultuur te bieden heeft!

U kan kiezen uit 3 programma's:

The Spirit of Irish X-Mas

Centraal in deze voorstelling staan de Ierse kersttradities. Van dappere lui die in het ijskoude water duiken tot verzachtende warme whiskey bij de haard en het ten gehore brengen van ‘Fairytale of New York’ bij iedere denkbare gelegenheid. Ierse kersttradities lopen uiteen van lachwekkend tot historisch.

Travelling People of Ireland

Een voorstelling over de Ierse Travellers en hun gebruiken en rituelen. Sinds de Middeleeuwen trekken deze zigeuners met huifkar en paard rond in Ierland. Bijgeloof en familie-eer spelen een grote rol in het leven van deze nomaden. Maar ook dansen, zingen en muziek zijn erg belangrijk voor hen. Enkele van de grootste muzikanten en dansers van Ierland zijn afkomstig uit travellerfamilies, zoals Johnny Doran en The Fureys. Projecties van archiefbeelden wekken de juiste sfeer op.

Whiskey you are the Devil

Ierland is de bakermat van Whiskey. In deze voorstelling komt het publiek alles te weten over Whiskey. Een verhalende voorstelling doorspekt met feiten en liederen over Whiskey en uiteraard ook Ierse dans.

Deze act boeken?

© 2019 Kras Artists Algemene voorwaarden Privacy & Cookies
website by thinline.be