JEAN BLAUTE & JEAN-MARIE AERTS & ERIC MELAERTS

Spread the word on
Alle artiesten
Nu boeken

JEAN BLAUTE & JEAN-MARIE AERTS & ERIC MELAERTS

Biografie

"3"

Na drie succesvolle reeksen van ‘Gedeelde Adoraties’ staan Jean Blaute en Eric Melaerts weer helemaal onverdoofd in de startblokken van de muziekarena. Als multi-instrumentaal duo, vocalises inbegrepen, hebben ze elkaar in die zes schone jaren dermate muzikaal afgetast en opgevreeën dat ze zich uiteindelijk mans genoeg voelen voor een triootje. De adoraties zijn gedeeld, nu willen ze graag de hort op met een adoré. Zijn naam is Jean-Marie en hij is niemand minder dan Jean-Marie Aerts.

Een eclectisch muzikaal blijspel, gebracht door drie vrienden die zich na jaren ten dienste van anderen de totale muzikale vrijheid permitteren. Van groovy jazz naar kleinkunst, daarbij zichzelf niet vergetend bij middel van enkele eigen composities.

Ze delen hun gitaargekte, maken van hun verscheidenheid een unit, osmose ja, en laten alles los op de geachte toehoorder. Van zacht tot onzacht, van zwoel mysterieus tot al eens een elektronische boem boem. En zingen als zingende muzikanten. Mag dat? Ja, dat mag. Alles mag. Dat wordt "3” !

(c) Sabrina Wille

Media

Agenda

OC De Lier Lierde Meer info
CC Kruisboog Tienen Meer info
CC Zoetegem Zottegem Meer info
CC 't Getouw Mol Meer info

Deze act boeken?

© 2017 Kras Artists Algemene voorwaarden Privacy & Cookies
website by thinline.be